H Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η ψυχολόγος που πρόσφατα είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, για την επιλογή της να θηλάσει δημόσια την κόρη της, σχολιάζει μέσα από το προσωπικό της blog την απόφαση της Angelina Jolie να προβεί σε προληπτική χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής.

Η Σάντυ έγραψε: «Αυτή η σκέψη περνά σχεδόν καθημερινά από το μυαλό μου και ομολογώ πως με έχει αλλάξει πολύ σαν άνθρωπο. Όλες μου οι αποφάσεις πλέον έρχονται μετά από πολλή σκέψη και έχουν έναν κεντρικό πυρήνα: To καλό της μικρής. Θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διασφαλίσω την ψυχική και σωματική μου υγεία (και φυσικά την υγεία της μικρής, αφού εξαρτάται σχεδόν απόλυτα από εμένα και τον άντρα μου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, προσέχω πολύ την διατροφή μου και προσπαθώ να κρατάω ισορροπία ώστε να καλύπτω τις ανάγκες μου και να μην νιώθω στερημένη καθώς γνωρίζω ότι αυτό θα έχει κακή συνέπεια στην μικρή» και συμπληρώνει: «Τέλος, είμαι απόλυτη ότι θα έκανα το ίδιο στη θέση της Angelina Jolie ή της οποιασδήποτε γυναίκας είχε διαπιστώσει ότι κουβαλάει το ελαττωματικό γονίδιο BRCA1. Το να ζεις με το φάντασμα του καρκίνου είναι χειρότερο από τον ίδιο τον καρκίνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης