Ο Tom Cruise φέρεται να είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο sequel της ταινίας που εκτόξευσε την καριέρα του προς την δόξα: το Top Gun.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα στούντιο παραγωγής έχουν δώσει το «πράσινο φως» για τη δημιουργία του sequel. Μάλιστα, στέλεχος των στούντιο φέρεται να ανέφερε προς αμερικάνικο περιοδικό ότι ο Tom Cruise είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμφωνία ώστε να ενσαρκώσει εκ νέου στη μεγάλη οθόνη τον ρόλο του τολμηρού πιλότου Maverick.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αποτελεί προτεραιότητα να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Tom Cruise, ενώ η σκηνοθεσία του sequel θα περάσει στα χέρια του Tony Scott. Την παραγωγή του φιλμ φέρεται να έχει δεχθεί να αναλάβει ο Jerry Bruckheimer.

Το Top Gun, του 1986, αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για τον Tom Cruise και ήταν η ταινία που οδήγησε την καριέρα του στα ύψη. Σημειώνεται ότι το περασμένο έτος, ο Cruise σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά σε άλλο ένα Top Gun.

Τον Tom Cruise θα δούμε το καλοκαίρι στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία “Rock of Ages”, όπου υποδύεται τον σταρ της ροκ Stacee Jaxx. Στο πλευρό του θα είναι οι Julianne Hough, Malin Akerman, Catherine Zeta-Jones, Russell Brand, Diego Boneta, Mary J. Blidge, κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης