Ούτε ζωγραφιστή δεν θέλουν να βλέπουν την Terri Hatcher οι υπόλοιπες «Νοικοκυρές σε απόγνωση», ειδικά τώρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς. Οι «Desperate housewives», αφού ολοκληρώθηκε και το τελευταίο γύρισμα, αποκάλυψαν τα πραγματικά τους αισθήματα για τη συμπρωταγωνίστρια τους.

«Από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων υπήρχαν ξεκάθαρα δύο ομάδες, η μία με τις Eva Longoria, Marcia Cross και Felicity Huffman και από την άλλη η Hatcher να συγκροτεί μια από μόνη της», αναφέρει χαρακτηριστικά μέλος του συνεργείου, υποστηρίζοντας ότι η Hatcher δεν έκανε στενή παρέα με τις υπόλοιπες συμπρωταγωνίστριές της. «Ξεκίνησε το σήριαλ θεωρώντας ότι είναι η πραγματική πρωταγωνίστρια και εγκαταλείπει τη σειρά με τα ίδια ακριβώς αισθήματα», έλεγε η ίδια πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμπεριφορά της φαίνεται πως ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής σε όλο το συνεργείο, προκαλώντας όπως είναι αναμενόμενο, τη δυσφορία των υπολοίπων ηθοποιών, οι οποίες ποτέ δεν αποδέχθηκαν στην ομάδα τους την «ντίβα». Μάλιστα σε παλαιότερη δήλωσή της η Nicollette Sheridan, όταν εγκατέλειψε το σήριαλ, είχε χαρακτηρίσει την Terri Hatcher ως «την πιο κακιά γυναίκα στον κόσμο».

Τώρα που τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν, δεν έχουν πλέον τίποτα να τις ενώνει, κάτι που έδειξαν και στο πάρτι για την ολοκλήρωση της σειράς, όπου η Terri θα πρέπει να ένιωσε λίγο άβολα και σίγουρα αποκομμένη από τους υπόλοιπους.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια η Hatcher τα όσα λέγονται για το πρόσωπό της, απάντησε στο περιοδικό TV Guide: «Δεν θα αποκαλύψω ποτέ το αληθινό και περίπλοκο ταξίδι που είχε με τις συμπρωταγωνίστριές μου, εύχομαι ωστόσο σε όλους όσοι συμμετείχαν στο σήριαλ, τα καλύτερα».

Eπιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το vipnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης