Η µεγάλη τους αγάπη για την υποκριτική και ο θαυµασµός που νιώθουν ο ένας για τον άλλον ήταν τα κύρια στοιχεία που έφεραν κοντά τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συµµετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ηρωίδες».

Από τότε είναι ερωτευµένοι και πολύ ευτυχισµένοι, ενώ εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστούν µαζί στην κωµωδία του Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Μου λες αλήθεια;». Την παράσταση την έχει σκηνοθετήσει ο εκείνος, ενώ τη µετάφραση την έχει κάνει εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός είχε αρκετές υποχρεώσεις στην πόλη. Ήθελε να συναντήσει φίλους και συγγενείς, κάτι που ο Σπύρος Παπαδόπουλος σεβάστηκε απόλυτα, σύμφωνα με τη real. Ήταν δίπλα της διακριτικά και έδωσε τον χρόνο στη σύντροφό του να χαρεί οικογενειακές στιγµές. Η καθηµερινότητά τους κυλά πολύ όµορφα. Το ζευγάρι µένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και παράλληλα εκµεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας βόλτες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε µια πολύ τρυφερή στιγµή. ∆ύο ώρες πριν από την παράσταση έφτασαν στο θέατρο «Αριστοτέλειον» για να ετοιµαστούν. Η Νικολέτα κρατούσε σφιχτά τον Σπύρο πάνω στη µηχανή του. Και οι δύο προσπαθούν να είναι διακριτικοί και να αποφεύγουν τη δηµοσιότητα, γι’ αυτό µπήκαν στο θέατρο χωρίς καθυστερήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης