Στο στόχαστρο της κοινής γνώμης βρέθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος ενεπλάκη σε μία ιστορία δωροδοκιών μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού του με αντάλλαγμα ορισμένες χάρες που η θέση του επέτρεπε να πραγματοποιήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας The Mail on Sunday κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ του πρίγκιπα της Ουαλίας και ενός Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρίγκιπας Κάρολος μέσω του γενικού διευθυντή του οργανισμού του, Michael Fawcett, είχε συμφωνήσει να παρέχει στον δισεκατομμυριούχο βρετανική υπηκοότητα αλλά και τον τίτλο του Ιππότη, με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό που θα γινόταν κατάθεση στον οργανισμό ως δωρεά.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της Mail on Sunday, o Fawcett είχε ανταλλάξει αλληλογραφία με έναν συγγενή του επιχειρηματία Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz, σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν διατεθειμένος να υποστηρίξει τον δισεκατομμυριούχο στη διαδικασία της αίτησης υπηκοότητας, όσο και για τον τιμητικό τίτλο.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης