Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Χάρης Βαφειάς. Ο εφοπλιστής πλέον δεν ανήκει στο κλαμπ των εργένηδων αφού πριν από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε τη γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την πανέμορφη Εμιλυ Λαγουνάρη.

Σύμφωνα με «Espressonews.gr» το λαμπερό ζευγάρι πριν από λίγες μέρες έκανε την πρώτη κοσμική εμφάνιση. Ο Χάρης και η Εμιλυ, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, παρευρέθηκαν στην ομαδική έκθεση «Coney Island state of mind» όπου, μεταξύ άλλων, συμμετέχει η Κατερίνα Βαφειά, η αδελφή του νεαρού εφοπλιστή, στην οποία ο Χάρης έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, κάποια στιγμή έβγαλαν φωτογραφία όλοι μαζί, ενώ ο Χάρης όλη την ώρα που έμειναν στην έκθεση δεν σταματούσε στιγμή να κοιτάζει στα μάτια την Εμιλυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το love story τους, μπορεί να γνωρίζονταν με την 23χρονη καλλονή εδώ και πέντε χρόνια μέσω κοινών γνωστών από κάποιο κοσμικό κάλεσμα, όμως δεν ήταν τότε το καλό timing αφού και οι δύο είχαν διαφορετικούς συντρόφους τη συγκεκριμένη περίοδο. Το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά μετά τον άδικο θάνατο του επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη, στενού φίλου του Χάρη, και δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι ταίριαξαν τόσο, αφού ο εφοπλιστής απέχει συνειδητά από τη νυχτερινή ζωή και γνωρίζοντας την Εμιλυ κατάλαβε πολύ νωρίς ότι εκείνη ήταν αυτή που έψαχνε.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης