«Έχω αηδιάσει. Γεια σου Twitter. Παίρνω τα ταλέντα μου και πάω στο Instagram», έγραψε η Κρίσι Τέιγκεν, μοντέλο του περίφημου ανδρικού περιοδικού Sports Illustrated και διέγραψε το λογαριασμό της στο εν λόγω social media. Ο λόγος;

Η έντονη αρνητική κριτική και οι απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της μετά από tweet που ανήρτησε σχετικά με το μακελειό στο κοινοβούλιο στην Οτάβα του Καναδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πυροβολισμοί αυτή τη στιγμή στον Καναδά ή όπως το αποκαλούμε στην Αμερική, Τετάρτη», έγραψε η 28χρονη με το μήνυμά της να έχει πάνω από 1.000 retweet. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το διέγραψε, απαντώντας στους επικριτές της.

«Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι μια «αιχμή» στην Αμερική και στα θέματα μας με τον έλεγχο των όπλων. Δεν προσπάθησα να μειώσω το συμβάν της Οτάβα. Είχα καιρό να εκνευρίσω άθελά μου τόσο κόσμο. Είχα ξεχάσει πόσο χάλια είναι… Δεν μπορώ να δω τίποτα μέσα από τη θάλασσα του μίσους και του θυμού στην οποία έχει μετατραπεί τώρα το Twitter μου. Σοβαρά δεν μπορώ να κάνω κάτι». Αυτό ήταν το τελευταίο της tweet.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης