Στα κρύα του λουτρού άφησε τη δημοσιογράφο και αποχώρησε έξαλλος αφήνοντας τη συνέντευξη ανολοκλήρωτη, ο Robert De Niro.

Όσο και αν η ρεπόρτερ Ema Brooks προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι οι ερωτήσεις της δεν είχαν σκοπό στο να τον θίξουν, ο διάσημος ηθοποιός ήταν αμετάπειστος. « Όχι, δεν θα το κάνω αυτό γλυκιά μου» ήταν η τελευταία του φράση, όταν σηκώθηκε και έφυγε μην θέλοντας να συνεχίσουν τη συνέντευξή τους για το περιοδικό Radio Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν η δημοσιογράφος ξεκίνησε να τον ρωτάει για τη νέα του ταινία « The Intern», ερχόμενη αντιμέτωπη με μια αρνητική διάθεση από το την πλευρά του.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε χαρακτηριστικά, ο Robert De Niro εξαρχής ήταν άκεφος , αν και απάντησε απρόθυμα σε κάποιες αρχικές ερωτήσεις. Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο για την περιοχή Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης, όπου ο σταρ χρηματοδότησε πρόσφατα ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ, λέγοντας ότι έχει πλέον «καταληφθεί από τραπεζίτες», το κλίμα άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης