Σοκ προκάλεσε παγκοσμίως η είδηση διαζυγίου ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Αιτία κι αφορμή σύμφωνα με τις φήμες η απιστία του Μπεν Άφλεκ και η παράνομη σχέση που λέγεται ότι διατηρούσε με την νταντά των τριών παιδιών του, Κριστίν Ουζουνιάν.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ πέταξε έξω από το σπίτι τον άπιστο σύζυγο κι απέλυσε τη ζωηρή νταντά, η οποία σύμφωνα με φωτο-ρεπορτάζ βρήκε παρηγοριά μετά σαμπάνιας στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέες φήμες περί απιστίας πυροδότησε και το γεγονός ότι η νταντά διέμενε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο σπαταλώντας χιλιάδες ευρώ καθημερινά, ενώ ο λογαριασμός αποστελλόταν στον σταρ του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες, τις οποίες διέψευσε λέγοντας ότι πρόκειται για σκουπίδια. Αντίθετα, έδειξε πως επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην οικογενειακή θαλπωρή και οι πληροφορίες τον θέλουν να προσπαθεί επιμελώς να ξανακερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της επί 10 χρόνια συζύγου του.

Από την άλλη η νταντά του σκανδάλου που φέρεται να χρησιμοποιεί τη νεοαποκτηθείσα φήμη της για να προωθήσει την καριέρα της… ή έστω να βρει νέο επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παραγωγός και σκηνοθέτης «ροζ» ταινιών Άξελ Μπράουν πρότεινε στην Ουζουνιάν 1 εκατ. δολάρια προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε παρωδία πορνοταινία, όπου θα υποδύεται την Batwoman το αντίστοιχο του Batman που υποδύεται ο Μπεν Άφλεκ στην τελευταία ταινία σύμφωνα με το TMZ.

Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Batman v Superman XXX: An Axel Braun Parody» και η κοπέλα σύμφωνα με την πρόταση του σκηνοθέτη θα συμμετάσχει σε 3 σκηνές σεξ, ενώ τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μόλις 2 εβδομάδες.

Η Ουζουνιάν λέγεται ότι σκέφτεται πολύ το επόμενο επαγγελματικό της βήμα καθώς ψάχνει να προσλάβει μάνατζερ κι επιδιώκει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης