Την επιστροφή των 90s στην μεγάλη οθόνη, ετοιμάζει ο σκηνοθέτης του πετυχημένου Glee, Ryan Murphy, με τη Beyonce, την Cameron Diaz, τη Gwyneth Paltrow και τη Reese Witherspoon, να φιγουράρουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η εταιρεία παραγωγής του έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η εκρηκτική ντίβα της παγκόσμιας ποπ σκηνής θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του νέου μιούζικαλ, το οποίο όπως αποκάλυψε θα φέρει τον τίτλο «One Hit Wonders».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι πρωταγωνίστριες θα υποδυθούν και από μία τραγουδίστρια η οποία τη δεκαετία του 1990 έκανε μία και μόνο επιτυχία στη μουσική βιομηχανία και, ως συνήθως, μετά χάθηκε στην αφάνεια.

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία των «αποτυχημένων» αυτών καλλιτέχνιδων, οι οποίες αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα σούπερ γκρουπ, σε μία προσπάθεια να επιστρέψουν δυναμικά στα μουσικά δρώμενα.

Ωστόσο, αν και η υπόθεση έχει γίνει γνωστή, σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμα, παρά μόνο ο ρόλος της Beyonce. Άλλες πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί είναι ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Murphy, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο με τους συνεργάτες και συνδημιουργούς του Glee, Brad Falchuk και Ian Brennan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Beyonce, ωστόσο δεν είναι «άβγαλτη» στα κινηματογραφικά δρώμενα αφού ως γνωστόν είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Dreamgirls» η οποία το 2007 είχε αποσπάσει και 2 Όσκαρ, ένα στην κατηγορία του ήχου και ένα στην κατηγορία Β΄ γυναικείου ρόλου με τη συμπρωταγωνίστρια της Beyonce, Jennifer Hudson, να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης