«Άλλαξε το σώμα μου χωρίς να μειωθεί το βάρος μου. Το πατινάζ βοήθησε να σφίξει το κορμί μου. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπήκα ξανά στο τζιν παντελόνι μου που είχα να φορέσω δύο χρόνια» παραδέχεται στο ΟΚ! Χριστίνα Παππά.

Η διάσημη διαγωνιζόμενη του Dancing on Ice του ΑΝΤ1, η οποία αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει νωρίτερα το επιτυχημένο σόου, θυμάται για τη συμμετοχή της: «Το Dancing on Ice μού άλλαξε τη ζωή, ένιωσα ξανά μαθήτρια, αισθάνθηκα και πάλι παιδί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ύψος 1,72 και το βάρος της είναι πενήντα επτά κιλά. «Θέλω να το διατηρώ γι’ αυτό και προσέχω. Ζυγίζομαι μία φορά την εβδομάδα κι αν διαπιστώσω ότι ο δείκτης έχει ανέβει, τότε θα προσέξω λίγες ημέρες ώστε να επανέλθω στα κιλά που θέλω» δηλώνει. «Ωστόσο θεωρώ ότι είμαι τυχερή, γιατί έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Σύμφωνα με αυτά που τρώω θα έπρεπε να είμαι τετραπλή» λέει αστειευόμενη και εξηγεί: «Μου αρέσει πολύ το φαγητό, τρώω τα πάντα. Επίσης δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Είμαι γλυκατζού. Όμως, δεν τρώω κάθε μέρα γλυκό, αλλά σίγουρα τρεις φορές την εβδομάδα».

Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης