Το αδιαχώρητο επικράτησε και τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας του TEATRO MUSIC HALL με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Vegas να ξεσηκώνουν το Αθηναϊκό κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την Θεοδώρα Μυτίδου, Ζενίλντα, Ειρήνη Ντίσιου και Χρήστο Έξαρχο να δίνουν τον δικό τους παλμό για το ξεκίνημα της βραδιάς. Λίγο αργότερα εμφανίζεται στην πίστα του TEATRO η ανερχόμενη Ειρήνη Δανιήλ με το τραγούδι της «Σαν ένα» αλλά και ξεχωριστές ερμηνείες σε τραγούδια του σήμερα δίνοντας την σκυτάλη στους VEGAS που με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μετατρέπουν τοTEATRO σε ένα live clubbing σκηνικό , τραγουδώντας επιτυχίες τους και όχι μόνο αλλά και τραβώντας τα φλας πάνω τους με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία τους.
Λίγο μετά τη μία ακούγονται οι πρώτες νότες απ’ τα τραγούδια του Νίκου Μακρόπουλου που όλοι έχουμε αγαπήσει, και ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής κάνει την εμφάνιση στο Αθηναϊκό κοινό που όπως όλα δείχνουν σίγουρα τους είχε λείψει. Τα λουλούδια αρχίζουν να πέφτουν βροχή όταν ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει τις επιτυχίες του «Δώδεκα και ένα», «Δύσκολη νύχτα», «Απόψε χωρίζω», «Έχω μάτια και βλέπω» αλλά και το «Κρίση» που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γύρω στις δύο φτάνει η ώρα του Βασίλη Καρρά, και τα χειροκροτήματα ακούγονται πολύ δυνατά, τα πανό απ’ το φανατικό κοινό του υψώνονται στο TEATRO και όλοι όρθιοι περιμένουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να εμφανιστεί. «Καλησπέρα και καλή βραδιά» ήταν η ατάκα του Βασίλη Καρρά που «κήρυξε» την έναρξη για ένα ξεχωριστό βράδυ. Με το νέο του σουξέ «Μην μ’ αγαπάς» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχουςΝίκου Γρίτση να το τραγουδούν όλοι πολύ δυνατά ο δημοφιλής τραγουδιστής φανερά συγκινημένος δίνει το μικρόφωνο στο κοινό. Τα λουλούδια μέσα σε λίγα λεπτά έχουν σκεπάσει την πίστα του νυχτερινού κέντρου όταν ακούγονται τα νέα τραγούδια του καλλιτέχνη αλλά και οι διαχρονικές επιτυχίες του.

Λίγο μετά τις δυόμιση οι VEGAS με τον Βασίλη Καρρά μας τραγουδούν μια διαφορετική εκδοχή του «Δεν πάω πουθενά» κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα, ενώ αμέσως μετά ο Νίκος Μακρόπουλος συναντά τον Βασίλη Καρρά για να τραγουδήσουν το «Λόγια φιλικά» αλλά και ένα νέο τραγούδι.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου ανάμεσα τους ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον Βασίλη Καρρά, ο Ηλίας Βρεττός, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Shaya και πλήθος απ’ τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης