Μπορεί να γνωρίσαμε καλύτερα την Αθηνά Οικονομάκου τα τελευταία χρόνια μέσα από τις επαγγελματικές της επιλογές αλλά η ηθοποιός βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ νωρίς.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε γνωστή εφημερίδα μίλησε γι’ αυτό το γεγονός και τις επιπτώσεις που είχε επάνω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φυσικά. Ήρθαν σε μια ηλικία όπου ήμουν τόσο άπειρη με τη showbiz, που δεν περίμενα να προκύψει όλο αυτό. Ήμουν κάθε μέρα δέκα ώρες στο πλατό και ξαφνικά είδα ότι όλο αυτό γινόταν όλο και πιο “επιθετικό”. Ήμουν 23 ετών και πιέστηκα. Ξαφνικά έπρεπε να προσέχω πού θα πάω, με ποιους και πώς θα συμπεριφερθώ».

Όταν η προσωπική της ζωή βρέθηκε στο στόχαστρο, ένιωσε να «λυγίζει»;

«Δεν λύγισα, αλλά στεναχωρήθηκα. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν συμβαίνει μόνο σε μένα και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το ζήσω κι εγώ. Να γίνω κρίκος της αλυσίδας. Και το αποδέχτηκα», δήλωσε στο TvΈθνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πώς είναι ως άνθρωπος, εξομολογείται ότι είναι εύκολος άνθρωπος: «Θα έλεγα πως ναι. Με τις δυσκολίες μου φυσικά, γιατί είμαι γκρινιάρα. Με χαριτωμένο τρόπο πάντα, αλλά γκρινιάζω στους δικούς μου ανθρώπους. Πάντως, όποιος με γνωρίσει δεν θα πει ότι είμαι περίεργη» αλλά και προσιτή «Πολύ. Αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που θα με πλησιάσει ο άλλος. Αν νιώσω επιθετικότητα, θα γίνω απόμακρη, χωρίς να γίνω αγενής».

Η ηθοποιός αφήνει όμως εύκολα να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή της;

«Όχι. Όπως δεν μπαίνω και εγώ με ευκολία στις ζωές των άλλων. Πρέπει να τον γνωρίζω πρώτα και θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη. Γιατί όταν δένομαι, το κάνω ουσιαστικά. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Και γι’ αυτό τον λόγο δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τους δικούς μου ανθρώπους».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης