Για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια στο μέλλον, μίλησε στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο έρωτας στη ζωή του 33χρονου τραγουδιστή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο: «Είναι μοχλός και κινητήριος δύναμη, σου δίνει το έρεισμα και την κατάλληλη ψυχολογική διάθεση όχι μόνο για να γράψεις τραγούδια, αλλά και για να καταλάβεις ότι μόνο έτσι έχει νόημα η ζωή. Η δουλειά μπορεί να σε κουράσει, να σε δυσκολέψει, όμως η προσωπική ζωή, όταν είναι υγιής, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά» εξομολογήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το γεγονός ότι ο ίδιος για πρώτη φορά στη ζωή του μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά του θέματα δημοσίως: «Είναι κάτι που δεν περίμενα ούτε εγώ να μου συμβεί. Κι επειδή δεν μπορεί να κρύβεσαι ή να κρατάς τα συναισθήματά σου μέσα σου, επέδειξα μια εξωστρέφεια που μπορεί να μη με χαρακτηρίζει σε άλλες συνθήκες. Στο συγκεκριμένο θέμα λειτούργησα αυθόρμητα. Αν δεν ένιωθα ασφαλής συναισθηματικά, τότε θα είχα αδυναμία να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αν αισθάνεσαι συναισθηματικά ασφαλής, μεταλλάσσεσαι. Γίνεται άλλος άνθρωπος».

H δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής δεν βοηθά όμως και την καριέρα του: «Είναι ένας μύθος που βλέπω να παίρνει διαστάσεις, ενώ πρόκειται για έναν εντελώς αβάσιμο και προβληματικό ισχυρισμό. Δεν τεκμηριώνεται πουθενά, σε κανένα νούμερο πρακτικό. Απλώς αποτελεί άλλη μια καλή αφορμή για τους κακόπιστους να θεωρήσουν ότι συμβαίνει έτσι και να συκοφαντήσουν. Είναι μύθος».

Τέλος, σχετικά με το αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Αν δεν παραιτηθείς από την προσπάθεια και υπάρχει και χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι, τότε μπορεί να αντέξει στο χρόνο (ο γάμος)», προσθέτοντας πως κάποια στιγμή θα ήθελε να γίνει μπαμπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης