Συνδυάστε τα αγαπημένα σας γυναικεία sneakers με τα ρούχα, αλλά και με το κατάλληλο χτένισμα, έτσι ώστε να ολολκηρώσετε το look σας με απόλυτη αρμονία, προσελκύοντας τα βλέμματα και νιώθοντας πραγματικά υπέροχα!

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας sneakers με το κατάλληλο χτένισμα, έτσι ώστε να απογειώσετε την εμφάνισή σας; Η αλήθεια είναι πως σε κάθε σύνολο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Επομένως, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ σας, με σκοπό να δημιουργήσετε ένα αρμονικό outfit που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Πειραματιστείτε με ευφάνταστες πινελιές για το ultimatechiclook!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς να συνδυάσω τα αγαπημένα μου sneakers γυναικεία επώνυμα;

Οι συνδυασμοί πρακτικά είναι αναρίθμητοι! Επιλέγοντας τα ιδανικά sneakers γυναικεία επώνυμα, έχετε ήδη έναν άσο στο μανίκι σας. Από εκεί και πέρα, φανταστείτε πως είστε ένας ταλαντούχος ζωγράφος που καλείται να δημιουργήσει σε έναν λευκό καμβά. Δοκιμάστε να αφήσετε τα μαλλιά σας ίσια κάτω, φορώντας τα sneakers σας με μια μίνι φούστα και χοντρό καλσόν σε έντονο χρώμα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα oversized πουλόβερ που κάνει αντίθεση με τα καλλίγραμμα πόδια σας και αναδειχθείτε νικήτρια του στυλ. Εναλλακτικά, δοκιμάστε skinny jeans με γυρισμένα ρεβέρ και πολύχρωμα sneakers που προσθέτουν χαρακτήρα στην εμφάνισή σας. Από πάνω, ένα μοδάτοtop και ένα τζάκετ που συμπληρώνει το λουκ σας. Όλα αυτά με μια girly αλογοουρά ή μια γαλλική κοτσίδα. Τέλος, ένα χαλαρό καρέ ταιριάζει σε ένα εξίσου χαλαρό, cool σύνολο. Ένα φόρεμα μέχρι κάτω από το γόνατο με λευκά sneakers σε minimal σχεδιασμό είναι ό,τι πρέπει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια πανδαισία από σχέδια και χρώματα – Ποιο να επιλέξω;

Υπάρχουν πάρα πολλά πανέμορφα sneakers που θα σας φτιάξουν τη μέρα και θα σας κάνουν να χαμογελάτε πλατιά. Άλλωστε, αυτή η αίσθηση που προσφέρει η μόδα είναι πραγματικά πολύτιμη. Όσο για τα χρώματα και τα patterns, είναι πραγματικά στο χέρι σας να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο με τον χαρακτήρα σας. Αν είστε bubbly και γεμάτη ζωντάνια, τότε μπορείτε να τολμήσετε έντονα χρώματα στα sneakers σας και να τα υποστηρίξετε με τον καλύτερο τρόπο. Αν πάλι είστε πιο προσγειωμένη, γιατί να μην φορέσετε κλασικά sneakers με ένα σύγχρονο twist που τα κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητα; Επικεντρωθείτε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παπουτσιών σας και στοχεύστε στην τέλεια εφαρμογή για ξεκούραστα βήματα!

Με ποιον τρόπο να ολοκληρώσω το ultimate chic outfit;

Αδιαμφησβήτητα, χωρίς τα πιο ταιριαστά αξεσουάρ ακόμη και το πιο καλαίσθητο look φαίνεται πως δεν είναι ολοκληρωμένο. Γι’ αυτό το λόγο είναι επιβεβλημένη η χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ, που θα απογειώσουν το στυλ σας με τρόπο μαγικό. Ένα συναρπαστικό παράδειγμα είναι και τα γάντια. Φορώντας μοδάτα γάντια, μπορείτε να τονίσετε το μοντέρνο χαρακτήρα του look σας και να ταιριάξετε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχετε επιλέξει. Περιηγηθείτε στα https://www.epapoutsia.gr/axesoyar/dermatina-eidi/gantia.html και επιλέξτε δερμάτινα γάντια υψηλής ποιότητας, που σας προσφέρουν προστασία, ζεστασιά αλλά και premium αισθητική. Για μια αξεπέραστη εμφάνιση, πάντα μπορείτε να βασίζεστε σε σικάτα μαύρα γάντια από δέρμα που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τα άκρα σας. Ωστόσο, πέρα από το μαύρο, μπορείτε να τολμήσετε με χρώμα καμηλό ή ταμπά ή ακόμη και με λευκά δερμάτινα γάντια. Αμέσως μόλις τα φορέσετε για πρώτη φορά θα αισθανθείτε τη διαφορά!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης