Πολυχρονίδης: Η απάντηση του στη σύγκριση με τον προκάτοχό του Πολυχρονίου που θα συζητηθεί

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, 23:25
Πολυχρονίδης: Η απάντηση του στη σύγκριση με τον προκάτοχό του Πολυχρονίου που θα συζητηθεί
Η ανακοίνωση του ονόματος του Πέτρου Πολυχρονίδη ως ο νέος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», είχε προκαλέσει μέχρι και την απορία του Γιώργου Πολυχρονίου, που σε αποκλειστική συνέντευξή του στο govastileto.gr είχε εξομολογηθεί την πικρία του που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι, ενώ διευκρίνισε ότι επιλογή του παρουσιαστή με το επίθετο Πολυχρονίδης δεν ήταν τυχαία αλλά σκόπιμη, αφού παραπέμπει τον κόσμο στο επίθετο Πολυχρονίου.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξή του στο ένθετο «Τηλεόραση» ρωτήθηκε για την σύγκριση με τον Γιώργο Πολυχρονίου και δεν δίστασε να απαντήσει.

«Αν με συγκρίνουν με κάποιον, είναι με τον Γιώργο Πολυχρονίου, γιατί αργότερα οι άλλοι τρεις παρουσιαστές δεν έμειναν στη μνήμη του κόσμου. Νιώθω όμως πολύ τυχερός, γιατί ο Γιώργος ήταν 25 χρόνια πριν, το κοινό έχει μεταλλαχθεί, δηλαδή όσοι είναι κάτω από 25-30 χρόνων δεν θυμούνται καν το παιχνίδι, αλλά βλέπουν κάτι καινούργιο, ενώ οι παλαιότεροι παρακολουθούν ένα διαφοροποιημένο παιχνίδι. Αναπόφευκτα, λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Από την άλλη, ο Γιώργος Πολυχρονίου ήταν τόσο κορυφαίος εκείνη την εποχή, που, αν μπορούσα κι εγώ έστω και το 1/10 να μείνω στη μνήμη του κόσμου απ' όσο έχει μείνει εκείνος, τότε θα ήταν ευτυχία για μένα. Ο Γιώργος δεν παρουσίασε απλώς το παιχνίδι, έγραψε ιστορία, ενώ εγώ για την ώρα απλώς το παρουσιάζω. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πολυχρονίδης.

-Ωστόσο, ο Γιώργος Πολυχρονίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι ότι χωρίς εκείνον θα... πατώσει και ότι σε επέλεξαν επειδή το επώνυμο σου θυμίζει το δικό του...

«Όσον αφορά στο επώνυμο μου κι αν όλο αυτό ήταν διαφημιστικό κόλπο από το κανάλι, τότε δεν θα χρειαζόταν καν να περάσω από δοκιμαστικό. Όσον αφορά στις δηλώσεις του Γιώργου, τις διάβασα κι εγώ όμως δεν τις πίστεψα. Είμαι φανατικός ακροατής του κι έχω μεγάλο ραδιοφωνικό «κόλλημα» μαζί του εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να έχω φανταστεί ποτέ ότι τηλεοπτικά θα ακολουθήσω ένα δικό του δρόμο. Όταν, λοιπόν, ανακοινώθηκε το όνομα μου από το κανάλι, άκουγα τα σχόλια που έκανε για μένα και δεν συμβάδιζαν με ία όσα είχαν γραφτεί. Εγώ, έτσι κι αλλιώς, του μίλησα στο τηλέφωνο για να ζητήσω την ευχή του, με συμβούλευσε μου έδωσε συγχαρητήρια. Ο άνθρωπος για μένα είναι είδωλο ραδιοφωνικό πρωτίστως, αλλά και ως παρουσιαστής ενός τηλεοπτικού προγράμματος που έγραψε ιστορία»

Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015, 23:38