Υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα πολύ παθιασμένο είκοσι χρόνια πριν. Ομολογουμένως μια σχέση μεταξύ δυο πολύ γνωστών ηθοποιών που δεν είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Σήμερα οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά στο σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπου ο Κώστας Αποστολάκης και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, φωτογραφίζονται στο ΟΚ, και μιλούν για πρώτη φορά για τον άγνωστο σε πολλούς έρωτά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κώστας: «Με την Κωνσταντίνα συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 1995, όταν πήγαμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τις Απιστίες που είχαν ανεβάσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Τάσος Χαλκιάς.

Από την πρώτη ανάγνωση που είχε γίνει στο Δελφινάριο είχα καταλάβει ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που της αναγνωρίζω είναι ότι είναι μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ στην ζωή της. Τα επόμενα δέκα χρόνια μετά το Λοβ Σόρρυ ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη γιατί δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από τη μεγάλη επιτυχία σε κάτι άλλο. Είναι πολύ μάγκας η Κωνσταντίνα».

Κωνσταντίνα: «Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μας συνεργασία ήταν το πόσο καλό παιδί είναι. Με τον Κώστα ήμασταν πάνω από όλα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης