Σκόρπισαν ευρώ στο νησί των ανέμων

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014, 20:05


Η Μύκονος και οι vip έζησαν μία βραδιά χλιδής στο super paradise με την Conchita και την Άννα Βίσση να σολάρουν για τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου αποκλείστηκαν οι χώροι γύρω από το στέκι της Μυκόνου, ενώ περισσότεροι από 150 άνδρες ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας περιφρούρησαν τον χώρο απομακρύνοντας τους… παρείσακτους.

Ενδεικτικό των δρακόντιων μέτρων ασφαλείας, που ελήφθησαν αποτελεί το γεγονός ότι ο πρώτος έλεγχος διεξήχθη στα 700 μέτρα από το μπαρ, ενώ μόνο οι vip πάρκαραν τα οχήματά τους έξω από το «Jackie O». Οι υπόλοιποι περπάτησαν 300 μέτρα για να προσεγγίσουν τον χώρο, αφού πρώτα πέρασαν από τα «θεριά» με τις μαύρες μπλούζες.

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα…

Oι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας περιπολούν τον χώρο

Μάχη για ένα τραπέζι

Βίσση-ConchitaΗ χλιδή σοκάρει στο πάρτι της Άννας Βίσση, την ώρα που εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά μαστίζονται καθημερινά από τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης. Επιχειρηματίες και εφοπλιστές «τσακώθηκαν» για ένα από τα πρώτα τραπέζια του beach bar που θα φιλοξενούσε το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της χρονιάς.

Η επέτειος για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση και η πρώτη εμφάνιση της νικήτριας της φετινής Eurovision Conchita Wurst στη χώρα μας στάθηκαν αφορμή στους διοργανωτές να πάρουν την απόφαση και να ετοιμάσουν μια ειδική βραδιά στη Μύκονο, οι τιμές της οποίας ξεπερνούν κάθε φαντασία και βρίσκονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας.

Τη βραδιά άνοιξε η Demy ενώ εμφανίστηκαν ακόμα στο stage οι Freaky Fortune, ο Risky Kidd και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Τιμές εκτός κρίσης…

Προετοιμασίες στην πισίναΣύμφωνα με πληροφορίες, 100 ευρώ κόστισε στον απλό θαμώνα ένα ποτό στα όρθια και 450-500 ευρώ το εισιτήριο για την εν λόγω συναυλία στην πρώτη σειρά με σαμπάνια και μενού ανά 4 άτομα.

Επίσης, 300 ευρώ κατέβαλε κάποιος προκειμένου να απολαύσει το… μούσι της Conchita, καθήμενος σε καναπέ στο πρώτο stage με σαμπάνια, ενώ 250 ευρώ στο δεύτερο stage με σαμπάνια, λίγο πιο μακριά από την σκηνή αλλά σε αρκετά υπερυψωμένη θέση και κοντά στον DJ.

Καταραμένη φτώχεια…

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πάρτι:Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
Πηγή video: Μykonoslivetv

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014, 14:06