Για τη σχέση του με τα social media, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνεί τη δουλειά του μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης μίλησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο everydaysocial.

«Εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια επικοινωνώ κυρίως τη δουλειά μου μέσω Facebook, αλλά διέξοδο πιο προσωπικής έκφρασης, ίσως λόγω της αμεσότητάς του, αποτέλεσε τα τελευταία δυο χρόνια περίπου το twitter», είπε και πρόσθεσε για το νέο του digital single «Ποτέ σου δε μ’ αγάπησες» το οποίο πρωτοποριακά κυκλοφόρησε πρώτα μέσω Youtube και Soundcloud: «Επειδή η εποχή που ζούμε είναι κατά την άποψή μου ηλεκτρονική- μποέμ, θεωρώ πως οι καλλιτέχνες εκφράζονται πια με λιγότερο formal τρόπους. Έτσι, ανεβάσαμε το κομμάτι πρώτα στο youtube και στο sound cloud, πριν καν το στείλουμε στα ραδιόφωνα». Μάλιστα, αποκάλυψε πως «σε λιγότερο από 20 μέρες θα διατίθεται προς πώληση σαν digital single από το itunes , τον ουσιαστικότερο φορέα πώλησης πια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν γεννιούνται φιλίες μέσα από τα social networks, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αναφέρει: «Φυσικά και έχω δημιουργήσει φιλικές σχέσεις μέσα από τα social media . Κυρίως μέσω twitter. Ήταν ανατρεπτικό αυτό και για μένα τον ίδιο, καθώς είμαι περισσότερο της παλιομοδίτικης ανθρώπινης επαφής. Επίσης ανέπτυξα επικοινωνία με άτομα που ήδη υπήρχαν στη ζωή μου και για τυχαίους λόγους είχαμε χαθεί. Δε σου κρύβω πως με ενοχλεί λίγο η “διαφάνεια” ως προς το ιδιωτικό απόρρητο , και η τάση που αναπτύσσουμε όλοι ,συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, στο να προβάλλουμε την κάθε μας κίνηση καθημερινά».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης