Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώνονται στις 31 Μαρτίου οι εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στην «Ιερά Οδό», ο οποίος θα «ανηφορίσει» προς Θεσσαλονίκη όπου ξεκινάει στις 25 Απριλίου στο ODEON.

Ένα πρόγραμμα που απόκτησε φανατικό κοινό και ξεχώρισε με την καθολική προσέλευση κοινού, ρίχνει αυλαία στην Αθήνα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νότης Σφακιανάκης στην καλύτερη φάση της καριέρας του, σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό πρωταγωνίστησε φέτος σε ένα πρόγραμμα που καθήλωνε τον θεατή από το πρώτο λεπτό.

Άξια συνοδοιπόρος η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε στο πρόγραμμα τη δική της απαραίτητη μουσική πινελιά, και θα συνεχίσει και στη Θεσσαλονίκη να γοητεύει με τη φωνή, την ομορφιά και το ταλέντο της.

Οι τελευταίες παραστάσεις στις 16, 17, 23, 24, 30 και 31 Μαρτίου αναμένεται να είναι και οι πιο ξεχωριστές αφού θα είναι διάχυτος ο αέρας της επιτυχημένης ολοκλήρωσης αλλά και η γλυκιά μελαγχολία του αναπόφευκτου φινάλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα πρόγραμμα μακριά από κανόνες και νόρμες ο Νότης Σφακιανάκης ανακηρύσσει αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή της βραδιάς το κοινό που συμμετέχει καθόλη τη διάρκεια τραγουδώντας, χορεύοντας και χειροκροτώντας.

Ένα κοινό φανατικό, με το οποίο τον συνδέει η αγάπη για τη μουσική, την πατρίδα και πάνω από όλα την αλήθεια.

Τις εντυπωσιακές χορογραφίες που εκτελεί 12μελες μπαλέτο υπογράφει ο μόνιμος πλέον συνεργάτης του Νότη, Gary Mardon.

«Ιερά Οδός», Ιερά Οδός 18-20
Τηλ.κρατήσεων: 2118501100
Ημέρες λειτουργίας Παρασκευή-Σάββατο
Ώρα έναρξης 11:00 μ.μ.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης