O Ορφέας Παπαδόπουλος την Τρίτη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό mou” και μίλησε για τον ρόλο του στα «Κλεμμένα Όνειρα», τη μακροχρόνια σχέση του αλλά και για το τι θέλουν οι γυναίκες…

Μιλώντας για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών υποστήριξε πως μια γυναίκα δεν θέλει να έχει έναν άντρα του χεριού της, αλλά ούτε και οι άντρες θέλουν να κάνουν μια σοβαρή σχέση με μια εύκολη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη προσωπική του ζωή είπε πως ο ίδιος έχει πέντε χρόνια δεσμό με την συνάδελφό του Ευγενία Τσαούση, τη “Σόφη” από τους “Βασιλιάδες και ότι θα είναι μαζί όσο περνάνε καλά.

Ξεκαθάρισε ότι αυτά τα χρόνια δεν έτυχε να φλερτάρει με κάποια άλλη για να νιώσει την ανάγκη επιβεβαίωσης κι ότι η σχέση τους είναι επεισοδιακή.

«Είναι σχέση με διαλείμματα ,τώρα πόσο διαρκούν αυτά τα διαλείμματα; Εξαρτάται από το μέγεθος του τσακωμού και από τα νεύρα που υπάρχουν» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν συζεί με την κοπέλα του και δεν έχει στο μυαλό του τον γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης παραδέχτηκε πως νιώθει άγχος που σε ηλικία 25 ετών το Mega του έχει εμπιστευτεί δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους και ότι θα ήθελε να παίξει στο θέατρο, αν και δεν έχει πολλές προτάσεις και ίσως να ευθύνεται και το γεγονός ότι παίζει σε καθημερινά σίριαλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης