Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες διαρροές για τους εκλεκτούς της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο «μαρτυριάρης» για το 2012 είναι ο Mark Wahlberg, ο οποίος, ισχυριζόμενος πως έχει έγκυρο πληροφοριοδότη και συγκεκριμένα φίλο που εργάζεται στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers κι άρα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν στα Όσκαρ, κατονόμασε πολλούς από τους φετινούς νικητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έχει προσλάβει για 78η συνεχόμενη χρονιά την εταιρεία PricewaterhouseCoopers για την καταμέτρηση των ψήφων.

«Δεν έχει σημασία ποιος θέλω να κερδίσει, αλλά ποιος ξέρω ότι θα κερδίσει» είπε κομπάζοντας στη βρετανική Huffington Post.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mark Wahlberg, το βραβείο Καλύτερης Ταινίας θα λάβει το φετινό φαβορί, το ασπρόμαυρο φιλμ «The Artist». Επίσης, ο ηθοποιός που θα κερδίσει το Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου είναι ο Ζαν Ντεζαρντάν για την ταινία «The Artist», νικώντας τον Τζορτζ Κλούνεϊ για τους «Απόγονους». Το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου θα απονεμηθεί τελικά όχι στη Μέριλ Στρηπ για τη «Σιδηρά Κυρία», αλλά στη Βαϊόλα Ντέιβις για την ταινία «Οι υπηρέτριες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώην μοντέλο του Calvin Klein συνέχισε τις αποκαλύψεις και για τους Δεύτερους Αντρικούς και Γυναικείους Ρόλους: Ο Κρίστοφερ Πλάμερ θα κερδίσει το Χρυσό Αγαλματίδιο για τη συμμετοχή του στην ταινία «Οι πρωτάρηδες», όπως και η Οκτάβια Σπένσερ για τον ρόλο της στην ταινία «Οι υπηρέτριες».

Ο Mark τελείωσε με μια πληροφορία για την ταινία «Hugo»: «…θα φύγουν με τρία βραβεία, Καλύτερα Κοστούμια, Καλύτερη Παραγωγή, Καλύτερη Φωτογραφία».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης