Ο John Lennon, Yoko Ono, ο έρωτας και τα μυστικά του!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014, 14:44
Ο John Lennon, Yoko Ono, ο έρωτας και τα μυστικά του!
Ο John Lennon είχε πει σε συνέντευξή του ότι δεν γνώριζε τι ήταν η αγάπη μέχρι που συνάντησε την Yoko Ono.

Σε μια σειρά συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ετών 1969 και 1972, το δίδυμο εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο Χάουαρντ Σμιθ το μυστικό της ιδιαίτερης σχέσης τους.

Πρόσφατα ο καρτουνίστας Patrick Smith «έντυσε» τις συνεντεύξεις με ένα καλαίσθητο animation με πρωταγωνιστές το θρυλικό Σκαθάρι και την σύντροφό του.

Στις συνεντεύξεις, τόσο ο Lennon όσο και η Ono αποκαλύπτουν ότι δεν πίστευαν ότι θα έβρισκαν ποτέ την αγάπη. Αλλά όλα άλλαξαν όταν βρήκαν ο ένας τον άλλον.

«Θεωρούσα ότι επρόκειτο για μια αφηρημένη έννοια, όταν τραγουδούσα το all you need is love. Μιλούσα για κάτι που δεν είχα βιώσει» δεν τραγουδούσα για κάτι που το είχα ζήσει προσωπικά λέει ο Lennon στο βίντεο.

«Δεν πίστευα ότι θα μου συνέβαινε σε αυτή τη φάση της ζωής μου», αποκάλυπτε η τότε 32 ετών Ono. «Είχα αρχίσει να απελπίζομαι, είχα γίνει αρκετά κυνική αλλά συνέβη και είναι πολύ, πολύ, πολύ καλό», συμπλήρωσε..

Άρα, ποιο ήταν το μυστικό της αγάπης τους; «Λέγεται αγάπη...Χρειάζεται φροντίδα σαν να είναι ένα πολύτιμο δώρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Lennon.Πηγή: www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014, 14:45