Μετά από 112 ημέρες εγκλεισμού στο σπίτι του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Big Brother, κερδίζοντας το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ. Η ξανθιά δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη είναι αναμφίβολα μία από τις πιο πολυσυζητημένες και πιο εκρηκτικές παρουσίες των realities.

Φαίνεται, όμως, πως οι… εκρήξεις της Άννας Μαρίας, τα ξεσπάσματα, αλλά και όσα είπε «έξω από τα δόντια» στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό που την έστεψε νικήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τελικό του ριάλιτι, μετά από 112 μέρες παραμονής, έφτασαν πέντε παίκτες: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ Ιωαννίδης και η Σοφία Δανέζη.

Κατά τη διάρκεια του live το βράδυ της Παρασκευής ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωνε τους παίκτες που δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Στην τελική αναμέτρηση έφτασαν οι δύο μεγάλες αντίπαλες του παιχνιδιού η Άννα-Μαρία και η Σοφία.
 

Ο μεγάλος τελικός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έναρξη του τελικού εμφανίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό: «Μετά από 112 ημέρες έφτασε η βραδιά που όλοι περιμέναμε. Πέντε συγκάτοικοι έφτασαν μέχρι εδώ όμως μόνο ένας θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο συνολικής αξίας 100.000 ευρώ». Μάλιστα σχολίασε με ενθουσιασμό: «Επιτέλους έχουμε κοινό απόψε!», αναφερόμενος στους 12 πρώην παίκτες που βρίσκονταν ζωντανά στο πλατό, με προστατευτικές μάσκες βέβαια, αλλά και στους συγγενείς των αποψινών φιναλίστ. «Σήμερα τελειώνει το Big Brother της νέας εποχής, είναι Big Brother στην εποχή του κορωνοϊού. Είναι ένα Big Brother που φοράει μάσκα κρατάει τουλάχιστον δύο μέτρα από την πραγματικότητα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπονοούμενο. Το πιάσατε»

Η πρώτη αποχώρηση

Περίπου μισή ώρα από το ξεκίνημα του μεγάλου τελικού, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε τον πρώτο από την πεντάδα των φιναλίστ που θα αποχωρούσε. Πρώτος αποχώρησε ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Η δεύτερη αποχώρηση

Λίγο πριν τις 23.00 ανακοινώθηκε ότι ο επόμενος που αποχωρεί είναι ο personal trainer Ζακ Ιωαννίδης.

Η τρίτη αποχώρηση

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωνε ότι οι τηλεθεατές αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Δημήτρης Πυργίδης. Η τελική αναμέτρηση ήταν πλέον γυναικεία υπόθεση, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η δικηγόρος Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό που τη στήριξε από την πρώτη στιγμή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης