Το Frulite, ο ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον με τους ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς, μας απογειώνει με το νέο, εξωτικό και μοναδικό συνδυασμό Frulite Βύσσινο-Μάνγκο και μας ανεβάζει τη διάθεσή με τη πρωτότυπη και διασκεδαστική πλατφόρμα ενεργειών «taste-like-party».

Η νέα γεύση Frulite Βύσσινο-Μάνγκο μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι οργανώνοντας μια μοναδική εμπειρία για το νεανικό κοινό που «διψά» για συναρπαστικές στιγμές! Η πλατφόρμα «taste-like-party» απευθύνεται σε όσους θέλουν να νιώθουν πάντα νέοι, προσκαλώντας τους να πραγματοποιήσουν το πάρτι που επιθυμούν μέσα από διάφορα ευρηματικά θέματα και πολλές εκπλήξεις!
To Frulite βάζει το χώρο, τη διακόσμηση, το DJ και το set up για ένα διασκεδαστικό live happening που θα μείνει αξέχαστο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στο facebook page του Frulite https://www.facebook.com/Frulite/app_222251077880963 και ακολουθώντας τα βήματα να διεκδικήσετε, με ένα κλικ, μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές για εσάς και την παρέα σας! Απλά διαλέξετε τη «γεύση» που θέλετε να έχει το δικό σας Frulite πάρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα μοναδική πρόταση Frulite Βύσσινο-Μάνγκο, που αποτελεί μια ακόμα γευστική καινοτομία από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρουσιάστηκε σε ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσιστικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα πλατφόρμα ενεργειών Frulite taste-like-party.
Το Frulite, μέσα από τη νέα γευστική του πρόταση, το τηλεοπτικό του σποτ «Στη ζωή εσύ διαλέγεις τη γεύση» και τη μοναδικά διασκεδαστική πλατφόρμα “taste-like-party” ξεσηκώνει τις αισθήσεις και προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που συναρπάζει. Αφεθείτε στην απόλαυση της νέας γεύσης Frulite Βύσσινο-Μάνγκο και στη παιχνιδιάρικη διάθεση, γιατί οι απολαύσεις στη ζωή δεν είναι θέμα επιλογών, αλλά συνδυασμών!



Γνωρίζετε ότι:

• Το Frulite προσφέρει δροσερές δημοφιλείς και διαφορετικές γεύσεις, που έχουν κερδίσει τη προτίμηση των καταναλωτών.
• Το μάνγκο είναι ένα φρούτο με μεγάλη θρεπτική αξία, πλούσιο σε διαλυτές φυτικές ίνες που βοηθούν στην υγεία του πεπτικού μας συστήματος. . Το «φρούτο της Ινδίας», όπως ονομάζεται μερικές φορές, έχει γλυκόξινη γεύση και συναντάται σε εκατοντάδες ποικιλίες στις τροπικές περιοχές της Ασίας όπου ευδοκιμεί (Ινδία, Κίνα, Ταϊλάνδη κ.ά.). Το μάνγκο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και φλαβονοειδή, όπως το α και β καροτένιο και η β κρυπτοξανθίνη. Επίσης είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης Β6 και C καθώς και καλίου.
• Το βύσσινο, γνωστό ήδη από το μεσαίωνα αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες φρούτα . Συγκεκριμένα έχει υψηλή περιεκτικότητά σε βιταμίνες όπως η Α, το β- καροτένιο και η C, η δράση των οποίων ενισχύεται από την παρουσία άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα Λόγια για το Frulite:
To Frulite, χυμός μικρής διάρκειας, λανσαρίστηκε στην Ελληνική αγορά το 1993. Από τότε έχει γίνει συνώνυμο του δροσιστικού εναλλακτικού χυμού ο οποίος σου παρέχει τους πιο απολαυστικούς συνδυασμούς φρούτων που σε οδηγούν σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Η γκάμα του Frulite αποτελείται από μια πλούσια ποικιλία φρουτοποτών και 100% χυμών ενώ ανανεώνει συνεχώς την ποικιλία των γεύσεών του, για να βρίσκεται μπροστά από τις ανάγκες των καταναλωτών. Οι 100% Φυσικοί Χυμοί και τα Φρουτοποτά Frulite προσφέρονται στις συσκευασίες TetraPak του 1lt και των 330ml.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης