Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έκλεισε επειγόντως τον μυστικό λογαριασμό της στο Instagram

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 15:05
Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έκλεισε επειγόντως τον μυστικό λογαριασμό της στο Instagram
Τα «τρολ» και τα χυδαία σχόλια που της έγραφαν δημιούργησαν αίσθημα ανασφάλειας στη Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγές από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσεξ υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ διατηρούσε μυστικό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ωστόσο έκλεισε τα Χριστούγεννα μετά από «περίεργα» σχόλια που της προκάλεσαν αίσθημα ανασφάλειας.Επισήμως, η Μέγκαν «έκλεισε» τους λογαριασμούς της στα social media, πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε μερικά εκατομμύρια followers και το θέμα σχολιάστηκε έντονα.

Σύμφωνα ωστόσο, με νέα στοιχεία, που επικαλείται η Daily Mail, μέχρι πριν από λίγο καιρό η Μέγκαν είχε μυστικό λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου ακολουθούσε τους φίλους της. Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να τον κλείσει όταν είδε χυδαία σχόλια που της άφηναν πιθανότατα «τρολ».Τα σκληρά λόγια δημιούργησαν στη εγκυμονούσα δούκισσα αισθήματα μοναξιάς και εγκατάλειψης, οπότε και έκλεισε τον λογαριασμό λίγο πριν τα Χριστούγεννα προκειμένου να «προστατεύσει την ψυχική της υγεία», εν ολίγοις να περιφρουρήσει την ηρεμία της.

Είναι δε, τόσο ταραγμένη από τα αρνητικά εκείνα σχόλια, ώστε δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής έξω χωρίς την προσωπική της ασφάλεια.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 15:06