Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση τού ταλαντούχου καλλιτέχνη Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Λουκίλα Καρρέρ στην «τηλεόραση της Ζούγκλας».

«Βίωσα τον ρατσισμό και την ενδοσχολική βία από τα πρώτα χρόνια της σχολικής μου ζωής μέχρι τον στρατό. Αν δεν είχα την στενή σχέση και την απόλυτη επικοινωνία με την οικογένειά μου και κυρίως τη μητέρα μου δεν θα τα είχα καταφέρει και ίσως να είχα και εγώ την τραγική κατάληξη του Βαγγέλη Γιακουμάκη» είπε ο Μαυρίκιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γύριζε από το σχολείο – τότε ήταν ένα μικρό στρουμπουλό παιδάκι πολύ ευγενικό, άριστος μαθητής και πολύ χαμηλών τόνων – και διάβαζα το παιδί μου στα μάτια», εξομολογήθηκε η μητέρα του, η Στέλλα Μαυρικίου που παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή.

Από το ύφος του ήξερα αν είχε συμβεί κάτι. Καθόμουν δίπλα του και το συζητούσα μαζί του….Η ουσιαστική επικοινωνία με τα παιδιά μας είναι το πάν» είπε συγκινημένη η μητέρα του Μαυρίκιου από την Κύπρο όπου ζει και εργάζεται.

«Μιλήστε για ό,τι σας συμβαίνει. Μην το κρατάτε μέσα σας» είπε ο Μαυρίκιος απευθυνόμενος σε όσους βιώνουν σιωπηλά κάθε είδους ρατσισμό είτε στο σχολείο, είτε στο Πανεπιστήμιο ή ακόμα και στον στρατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ταλαντούχος ανερχόμενος καλλιτέχνης μίλησε για τη συνεργασία του με τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα , τις συναυλίες τους αλλά και τη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει με τίτλο «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές» και θα περιέχει διαχρονικές επιτυχίες του συνθέτη ενορχηστρωμένες και διασκευασμένες από τον ίδιο με τη σύμπραξη της «Ορχήστρας των Αισθήσεων».

Παρακολουθήστε την εκπομπή:

Επιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης