Την πρόθεσή της να κάνει άλλο ένα παιδί με τον Άδωνη Γεωργιάδη, αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Ευγενία Μανωλίδου.

Η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και μίλησε για τη επιστροφή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μαμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδήλωσε την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της και να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με τον Άδωνη Γεωργιάδη: «Του αξίζει του Άδωνη ακόμη ένα παιδί», ανέφερε με νόημα η 38χρονη παρουσιάστρια.

Αναγνώρισε επίσης, ότι ήταν λάθος επιλογή να χαρακτηρίσει δημόσια ως «Μπουμπούκο» τον σύζυγό της, γιατί όπως αιτιολόγησε, αυτή η αυθόρμητη ατάκα της, έχει γίνει αφορμή για δεκάδες επιθέσεις στον σύζυγό της, μέσα στην αρένα της πολιτικής.

Απάντησε όμως και για την αποχή της από την τηλεόραση για αρκετούς μήνες, λέγοντας ότι είναι πάρα πολύ κακό να μονοπωλούμε το ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχει ουσία. «Έχω προσπαθήσει να διαχωρίσω τους δύο χώρους όσο γίνεται πιο καλά… Επειδή για πολλούς λόγους η ιδιότητά μου η τηλεοπτική έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη μουσική μου ιδιότητα, θέλω όταν ασχολούμαι με το ένα, να απέχω ολοκληρωτικά από το άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ευγενία Μανωλίδου χαρακτήρισε επίσης άδικες της κριτικές που έχει δεχτεί ειδικά για τη «Στιγμή της Αλήθειας», και είπε πως πάντα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που τις δίνονται.

Όσο για την επιστροφή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και τις διαφωνίες μεταξύ των κριτών: «Υπήρχε ένταση και πάντα υπάρχει σε τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα. Και πάντα έχεις και τους γύρω σου που σε “τσιγκλάνε” και λίγο περισσότερο».

Πηγή: vipnews

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης