Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη, το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει», η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φυλιππίδη.

Η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία, θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει, είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άγνωστο, θα παλεύω για αυτό το κίνημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τότε είχε αντιληφθεί τα πάντα η Κάτια και όταν δόθηκε η ευκαιρία και η στιγμή μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει» συμπλήρωσε η ηθοποιός για την Κάτια Δανδουλάκη στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου, όσο μπορούσα, δεν ήταν όμως εύκολο».

Περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης