Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ζωή Λάσκαρη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, που αναλαμβάνει τη «σκηνοθετική ματιά» του έργου, την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, την άρνηση της να κάνει τηλεόραση, για το πως θα της φαινόταν ένας ρόλος στην κριτική επιτροπή ενός show αλλά και τις αγαπημένες της τηλεοπτικές σειρές.

Για τις ενδεχόμενες αρνητικές είπε: «Αυτά που “θα βγουν και θα πούνε” ξέρεις πολύ καλά πόσο αδιάφορη με αφήνουν! Πάντα “λένε” αυτοί που θέλουν και οι περισσότεροι τα έχουν κι έτοιμα τα “πυρά” τους. Νομίζω ότι επειδή είναι έξυπνο παιδί ο Νίκος, θα αδιαφορεί και αυτός για όλο αυτό. Τι πάει να πει “στη δίνη του κυκλώνα”; Έχει ταλέντο και έχει καταφέρει όσα κατάφερε με σκληρή δουλειά. Αυτό τους ενοχλεί; Ότι δεν έχει… πλάτες, ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο; Κάνει δυνατά βήματα, κερδίζει “νίκες” και αυτό πρέπει να το “πληρώσει” με κακοήθειες και επιθέσεις; Το βρίσκω τόσο μικροπρεπές αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπω σπάνια τηλεόραση το πρωί γιατί συνήθως κατεβαίνω από το Πόρτο Ράφτη στην Αθήνα για δουλειές. Αλλά από το λίγο που είδα, δε μου άρεσε που κάθονται όλοι μαζί σε μια πλευρά κι εκείνος μόνος του και τον χειροκροτούν. Εμένα μου αρέσουν πολύ ο Γιώργος με τη Φαίη και η παρέα τους…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης