Η πάντα εκκεντρική και αρκετά τολμηρή στις δηλώσεις της Lady Gaga μίλησε σε talk show της αμερικανικής τηλεόρασης σχετικά με την αρχή της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε πως, όταν ξεκίνησε να τραγουδά στη Νέα Υόρκη, τα πράγματα για εκείνη δεν ήταν τόσο όμορφα, όπως πολλοί ίσως νόμισαν. Όπως υποστήριξε, τραγουδούσε κι όταν γυρνούσε σπίτι της, ένιωθε απόλυτα μόνη σε τέτοιο σημείο που πάντα άφηνε την τηλεόραση ανοιχτή, ώστε να νιώθει την παρουσία κάποιου δίπλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθόμουν μόνη με τις ώρες στον καναπέ μου και δεν μιλούσα με κανέναν, γιατί δεν είχα κανέναν, ο μόνος μου φίλος εκείνη την περίοδο ήταν η κοκαΐνη, την οποία πάντα έκανα μόνη μου. Στα 19 μου πέρασα κατάθλιψη και η κοκαΐνη μόνο χειροτέρεψε την κατάστασή μου, αφού έπειτα από ένα σημείο απλώς ένιωθα άρρωστη».

Η Gaga, πλέον 26 ετών, δήλωσε πως αυτή η περίοδος ανήκει στο παρελθόν, αφού, ύστερα από μία έντονη κρίση που έπαθε μέσα στο μπάνιο της, ολομόναχη αποφάσισε πως οι αληθινοί δημιουργοί και καλλιτέχνες ασχολούνται με τη μουσική και δεν χάνονται μέσα στις ουσίες. Από εκείνη την ώρα, η ίδια ισχυρίζεται πως σταμάτησε διά παντός την οποιαδήποτε κατάχρηση κι ασχολήθηκε 100% με τη μουσική.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης