H Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε πρόσφατη συνέντευξή της έδωσε τη δική της απάντηση στον χαρακτηρισμό «κούγκαρ» που της αποδίδουν επειδή είναι ερωτευμένη με τον κατά αρκετά χρόνια μικρότερο σύντροφό της Ζήση Παπαμίχο.

«Στην αρχή αυτό με εκνεύριζε, πρώτον γιατί το βρίσκω τρομακτικά σεξιστικό. Οι άντρες δικαιούνται να έχουν στο πλάι τους μια νέα γυναίκα, αλλά όταν το κάνουν οι γυναίκες είναι «αρπακτικά» και δακτυλοδεικτούμενες. Από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, γιατί κάποιες ζουν για να τον υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, λες και είναι βραβείο! Μιλάω για κάτι μεγαλοκοπέλες που ντύνονται λες κι είναι 20χρονες και βγαίνουν μπαρότσαρκες προς άγραν αντρών. Ε, μη με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι!» είπε η ηθοποιός στη Real.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Σε ενόχλησε το γεγονός ότι έμειναν πολλοί στο ότι έχετε περίπου δέκα χρόνια διαφορά;

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν για το τι κάνω, με ποιον το κάνω και για το πόσα χρόνια τον περνάω. Ειλικρινά βαριέμαι πολύ».

– Είστε μαζί καιρό, αλλά δεν έχετε αποφασίσει κάποιο παραπάνω βήμα. Δεν συγκατοικείτε καν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι. Περνάμε κάποια βράδια μαζί, πότε στο σπίτι του και πότε στο δικό μου, αλλά θέλω να έχουμε ο καθένας τον χώρο του, να βρισκόμαστε όταν το θέλουμε – και όχι αναγκαστικά καθημερινά. Δεν θέλω να χαλάσει αυτό το όμορφο που ζούμε, με μικροπράγματα που φέρνει η συγκατοίκηση. Δεν θέλω να φθαρεί ο έρωτάς μας από τη βαρεμάρα στην οποία μπορεί να οδηγήσει το να ζεις συνέχεια με τον άλλο. Περνάμε καλά μαζί, χωρίς να ζούμε μαζί».

– Δεν ανήκες στα κοριτσάκια που ονειρεύονταν γάμους και παιδιά;

«Ποτέ! Δεν το είχα ποτέ και δεν χτύπησε και το περίφημο καμπανάκι της μητρότητας. Δεν είμαστε κλασικό ζευγάρι με τον Ζήση. Είμαστε πολύ καλά, αγαπάμε τα ίδια πράγματα, λατρεύουμε τα ταξίδια, αλλά στα σχέδιά μου δεν υπάρχουν μυστήρια και τελετές. Καθόλου, όμως!»

– Ζηλεύει που στην «Εθνική Ελλάδος» είσαι ζευγάρι με τον Κώστα Αποστολάκη, με τον οποίο ήσασταν μαζί πριν από πολλά χρόνια;

«Με τον Κώστα ζήσαμε κάτι πριν από… αιώνες. Έκτοτε έχουν συμβεί τόσα, εκείνος έγινε πατέρας, είναι πολύ ερωτευμένος με την Πηνελόπη (σ.σ.: ο λόγος για τη σύντροφό του Πηνελόπη Πλάκα), όπως είμαι και εγώ με τον Ζήση. Φτιάξαμε τις ζωές μας και τώρα βρεθήκαμε να παίζουμε μαζί σε μια σειρά που λατρεύουμε και οι δυο μας».

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης