Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκάλυψε μέσα από ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook πως αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

«Η επιστροφή στο σπίτι από την καλοκαιρινή εξόρμηση είναι σαν να σαι ασθενής σε αποθεραπεία από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας! Όλοι σου χαμογελούν συγκαταβατικά , και σε καλωσορίζουν στο σπιτάκι σου! Οι πιο πολλοί το’χουν περάσει κι αυτοί και ξέρουν τι θα πεί να “τραβάνε” τα ράμματα! Σου αφήνουν περιθώριο λοιπόν , να ξεκουραστείς , να κοιμηθείς και να τρως καλά! Άσχετο , που είναι , ίσως η μοναδική φορά στη ζωή σου που δε θες τίποτα απ’αυτά! Είναι όμως, όλοι ευγενικοί σε σημείο ν’αναρωτιέσαι μήπως οι γιατροί κόψανε λίγο απόφυση παραπάνω, ή άφησαν κάνα ψαλίδι μες το παχύ σου έντερο και το ξέρουν όλοι εκτός από σένα .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστροφή στο σπίτι συνδυάζεται και με κάνα δωράκι, για να μην προσγειωθείς κι απότομα-κι οι ευχές δίνουν και παίρνουν “καλό αποκαλόκαιρο’’, “καλή συνέχεια” ( για όσους χρησιμοποιούν ταξί), κι έρχεται κι ενας χοντράνθρωπος σα θείος ομογενής από το Μαίρυλαντ ( τελείως ανπολίτικαλ κορέκτ) και λέει τις δύο λέξεις που ανοίγουν τις πύλες της κόλασης! Σαν άλλος Εφιάλτης ανοίγει το δρόμο στις ορδές των βαρβάρων να πατήσουν το βελούδινο σύννεφο της καλοκαιρινής σου ραστώνης και λέει – τάχα μου αισιόδοξα και γελαστά-: καλό χειμώνα παιδιά! Και χόπ- χοπ πηδάει σ’ενα αεροπλάνο και φεύγει! Από πίσω οι ” γενναίοι” σπαρτιάτες της ανάμνησης της αυγουστιάτικης Πανσελήνου κρατάνε την ανάσα τους για δευτερόλεπτα!

Αρχίζει μετά ο συνωστισμός και το σπρωξίδι και τα πιο νέα παιδιά αρχίζουν τον εξορκισμό του μπάρμπα και της ευχής του! Άσε μας ρε θείο, καλό χειμώνα! Σε βρίσαμε εμείς; Άντε και σ’αφησαμε να μας χορέψεις στο πανηγύρι του χωριού, άντε και μας ζούληξες τα μάγουλα κι είπες κιόλα ότι πάχυνες λεβέντη μ’, να μας συμπεριφερθείς έτσι στο τέλος; Καλό χειμώνα; Καλό χειμώνα; Εμείς δεν έχουμε χειμώνα, δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα. Κάνουμε μπάνια μέχρι τον Οκτώβρη! Και το μαυρισμα κρατάει και περισσότερο! Κι έπειτα, δεν έμαθες – δεν ήξερες, δε ρώταγες;- οτι με ειδικό νομοσχέδιο οι κυβερνήσεις της χώρας , κράτησαν σ’ενα επίπεδο ευγενικής χαρμολύπης τους επαναπατριζόμενους της παραλίας; Άντε τώρα , ο ασθενής κουράστηκε θα κλείσει τα μάτια του και μόλις ξυπνήσει θα μας διηγηθεί τα κατορθώματά του στις διακοπές στο χωριό και θα βγάλει και μεζέ απ’αυτά που ζαλώθηκε από τα αληθινά κι υγιεινά που τρώνε εκεί και δεν αρρωσταίνουν ! Γιατί ρε γμτι , δεν έχουν την ίδια ωραία γεύση όταν τα φέρνεις στην Αθήνα;» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης