Έντονες είναι οι αντιδράσεις για το σποτ για το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου στα Ιωάννινα. Στο βίντεο η γυναίκα μεταξύ άλλων παρουσιάζεται αγχωμένη για το γεγονός ότι μετά τα σαράντα δεν θα μπορεί να κάνει παιδιά και δεν θα έχει νόημα η ζωή της, ούτε τα πτυχία της, ούτε η εργασία της.

Η Καίτη Γαρμπή, σε ανάρτηση που έκανε στα social media, καταδίκασε το σποτ και έγραψε: «Πριν από μερικές εβδομάδες μου ζητήθηκε από τον κύριο Κωνσταντίνο Πάντο, τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Επειδή του χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω. Πριν από λίγο, όμως, είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην! Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης! Ντροπή! Δεν θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης ΔΕΝ δεν θα είμαστε εκεί».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης