Η Tulisa Contostavlos παρουσιαζόταν συντετριμμένη τις τελευταίες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση ενός ερασιτεχνικού video στο οποίο εμφανίζεται σε τρυφερές στιγμές με έναν πρώην σύντροφό της. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωνε πως με τον Justin Edwards ( τον συμπρωταγωνιστή της) ένιωθε πάρα πολύ οικεία, υπογραμμίζοντας πως εξέταζαν ακόμα και το ενδεχόμενο του γάμου γι αυτό και δεν μπορούσε να πιστέψει την τροπή που πήραν τα πράγματα στη μεταξύ τους σχέση.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να την παρηγορήσουν, στέλνοντάς της μηνύματα συμπαράστασης ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που πλέον υποστηρίζουν πως η 23χρονη Tulisa εφαρμόζει τακτικές τύπου… Kim Kardashian. Το πρώτο της single με τίτλο «Young» κυκλοφόρησε πριν καν στεγνώσουν τα δάκρυα στα φουσκωτά μάγουλα της. Τυχαίο… μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το σίγουρο όμως είναι πως οι μετοχές της στο βρετανικό και αμερικανικό χρηματιστήριο της showbiz σημειώνουν limit-up!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμη καλό με όλη αυτή την ιστορία είναι πως η εμπειρία του sex tape τη βοήθησε και στα γυρίσματα του video clip, όπως φαίνεται εξάλλου και από το περιεχόμενο του οπτικοακουστικού υλικού που ακολουθεί.

«Συγχώρα με για ό, τι έχω κάνει», είναι ένας από τους στίχους του τραγουδιού την ώρα που η Tulisa γλύφει λίγο παγωτό από έναν πάγκο …

Δείτε το video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης