Κατερίνα Λάσπα: Θα πήγαινε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 23:37
Κατερίνα Λάσπα: Θα πήγαινε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη;
Για την παρεξήγηση η οποία την οδήγησε σε δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, τις «επιτυχίες» που έχει στη νεολαία, αλλά και την τηλεόραση μίλησε η Κατερίνα Λάσπα, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη Μovies & Stars.

Για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν έχω δεχτεί πρόσκληση από την Ελένη για την εκπομπή της. Θα το σκεφτώ αν θα πάω αν με προσκαλέσει. Είναι πάρα πολύ γεμάτη η ζωή μου και τα επαγγελματικά μου σχέδια, που δεν είναι θέμα θυμού, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ήταν ένα δυσάρεστο συναίσθημα. Αυτά... Δικομανής δεν είμαι! Βαριέμαι απίστευτα αυτές τις διαδικασίες γιατί είναι πολύ χρονοβόρες, όμως κάποιες φορές δεν έχεις άλλη επιλογή για να λύσεις αυτά τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος με καλή διάθεση, δεν βλέπω ούτε φαντάσματα ούτε εχθρούς. Άνθρωποι που ίσως με έχουν βλάψει, τελικά μου έχουν κάνει καλό. Νιώθω πολύ δυνατή. Δεν μπορώ να σκεφτώ εκδικητικά, υπάρχει μια μαθηματική ισορροπία των πραγμάτων, δεν θέλω να χάνω ενέργεια».

Για την τηλεόραση: «Οι στόχοι μου είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η τηλεόραση δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί μου. Υπάρχει ενδιαφέρον, κάποια πράγματα έπρεπε ήδη να έχουν βγει στον αέρα. Δύο - τρεις παραγωγές δεν βγήκαν στον αέρα λόγω οικονομικών. Δεν θα έκανα τα πάντα για να βγω. Είναι δύσκολο το τοπίο. Είμαι ευτυχής, χαίρομαι πολύ το παιδί μου, το ζω, είναι το γούρι μου. Έχω ρεύμα και το ξέρω, έχει διατηρηθεί το ενδιαφέρον στο πρόσωπό μου».

Για τον πόλεμο που δέχθηκε: «Όλοι έχουμε δει κοράκια να εμφανίζονται στη ζωή μας. Αν καθόμουν σπίτι μου , ποιος θα είχε ασχοληθεί μαζί μου; Σε μένα συνέβησαν τα πράγματα αντίστροφα. Με έφεραν από το πουθενά. Μπήκα σφήνα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και εκπομπές και κάπου εκεί... ταράχτηκε το τοπίο. Δεν άρεσε σε όλους και ο καθένας προφυλάσσει τη δουλειά του με τον τρόπο του. Αυτό είτε το αντέχει το στομάχι σου είτε όχι. Αν δεν σου ταιριάζει, βγάζεις το σκασμό. Εγώ έκανα ησυχία και παρακολουθούσα. Δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με τη δουλειά μου. Έβγαζαν ένα πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαι. Μια άλλη Κατερίνα. Ειδικά για ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν το ξέρει ο κόσμος, αν γραφτεί κάτι, γίνεται σεντόνι, ειδικά αν δεν φροντίσεις εσύ να το διορθώσεις. (…) Έχουν γράψει να τα μαζέψω να πάω σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, και να μην ξανακάνω τηλεόραση. Παλιά στεναχωριόμουν, δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν άφηνα να καταλαβαίνουν ότι στεναχωριέμαι, καθώς ήταν σε μεγάλη απόσταση, οπότε έλεγα τον πόνο μου στην αρχισυντάκτριά μου, την Εύη Βόλα! Οι συγκυρίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ήμουν αρκετά ανέτοιμη να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη επιτυχία από το πουθενά. Αν είχα την εμπειρία και τους ανθρώπους που έπρεπε, θα το διαχειριζόμουν πιο σωστά. Έχω ωριμάσει, έχω τεράστια εμπειρία, ζυγίζω καλύτερα τα πράγματα, σκέφτομαι δυο φορές. Λέω το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο. Τότε ήμουν σίφουνας. Έχω εισπράξει όμως και πολλές συγνώμες».

Για τον χώρο της τηλεόρασης: «Οι ίντριγκες υπάρχουν ακόμα και στον ιατρικό σύλλογο με καινούργιους ιατρούς και εκπαιδευόμενους. Έχει να κάνει με την ποιότητα του ανθρώπου, που έχει διαγράψει μία πορεία αν θέλει να δώσει τόπο και να βοηθήσει κάποιους νέους. Υπάρχουν κάποιοι καταξιωμένοι και παρουσιαστές και διευθυντές προγράμματος και παραγωγοί που εντοπίζουν ανθρώπους νέους τους βοηθούν κλπ. Υπάρχουν και άλλοι που σαφώς δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, θέλουν όλο το χώρο δικό τους θεωρούν ότι η αιωνιότητά τους περνά μέσα από την τηλεοπτική οθόνη τους και όλη τους η ταυτότητα είναι αυτό που κάνουν στο γυαλί».

Για τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο: «Κλείνουμε ραντεβού μεταξύ μας -είναι τόσο περίεργα τα ωράριά μας και οι δραστηριότητές μας- κάθε βδομάδα ή κάθε 15 κάνοντας έκπληξη ο ένας στον άλλο! Έξω με φλερτάρουν, ειδικά πιτσιρικάδες αλλά με σεβασμό! “Κυρία Λάσπα τα σπάτε!” μου είπε ένας τις προάλλες. “Πόσο χρονών είσαι;” τον ρωτάω, “20” μου λέει “σας έβλεπα από μικρός!”. “Ε δεν είμαι και η ακρόπολη!” του απαντώ! Ο Νεκτάριος δεν με ζηλεύει, τουλάχιστον δεν το εκδηλώνει. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να του βάλω ταμπελάκι "don't touch". Είναι ευπαρουσίαστο το αγόρι, κάνει μια δουλειά που συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ωραίες γυναίκες, ποτέ όμως, δεν έχω ρωτήσει "πού είσαι;"».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το vipnews

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 23:44