Η Kate Upton δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς τα πλούσια ελέη με τα οποία την έχει προικίσει η φύση συνεχίζουν να προκαλούν… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Το «εκρηκτικό» μοντέλο επέλεξε μια σειρά από εφαρμοστά μπικίνι και φωτογραφήθηκε για την ειδική έκδοση Swimisuit του «Sports Ιllustrated» ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε τραβώντας, πότε δαγκώνοντας και πότε… βγάζοντας το εν λόγω ένδυμα, απέδειξε για πολλοστή φορά πως παραμένει επαγγελματίας, εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη και έχοντας τη δυνατότητα να εργάζεται ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η 22χρονη Kate πόζαρε με χάρη και αισθησιασμό ακόμα και σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο στις ΗΠΑ, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο… τυχερό συνεργείο!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος -για ευνόητους λόγους- δεν είχε καμία οπτική επαφή με την καμπίνα του αεροσκάφους.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της έχασαν την αίσθηση του χρόνου και του χώρου, καθώς ο φωτογραφικός φακός έπαιζε… κρυφτούλι με τα δυνατά σημεία της σαγηνευτικής Kate.

Διαβάστε επίσης:
«Πήδηξε» στον κινηματογράφο η Kate Upton, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013, 22:28

Επιμέλεια: Παπατσάκας Χαρίλαος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης