Mε αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη βραδιά των MAD VMA, στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Αρσενάκος και η Josephine να απωθούν έναν νεαρό που κουβαλούσε νερά, προκλήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις. Η Josephine, απάντησε για το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα είπε:  «Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά μηνύματα όσον αφορά για το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα. Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο, ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης