Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έθαβε, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, 01:00
Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έθαβε, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Η Ιωάννα Πηλιχού με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» που ξεκινάει σε λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν αντιδράσεις. Η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε πως διαφωνεί, ενώ αποκάλυψε πως είχε μια πολύ άσχημη συνεργασία μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντί της τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο.» αποκάλυψε αρχικά η Ιωάννα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021, 01:00