Με το θάνατο φλέρταρε σε ηλικία μόλις 10 ετών η Βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse, σύμφωνα με τη συγγραφέα Chloe Govan.

Η συγγραφέας υποστηρίζει στο νέο της βιβλίο ότι η τραγουδίστρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε ηλικία 10 ετών, περίπου ένα χρόνο αφού ο πατέρας της, Mitch Winehouse, είχε εγκαταλείψει τη μητέρα της Janis για μια άλλη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βιβλίο με τίτλο «Amy Winehouse: The Untold Story» περιγράφεται ο πόνος και η απόγνωση που αισθάνθηκε η 10χρονη τότε Amy μετά τον χωρισμό των γονιών της, που σηματοδότησε την αρχή της καταστροφής της.

Ένας μάρτυρας από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας Winehouse αποκάλυψε στην Govan: «Βρήκα την Amy διπλωμένη στο πάτωμα να κρατάει το στομάχι της με αγωνία. Έβγαζε αφρούς από το στόμα και τα μάτια της στριφογύριζαν. Είχε πάρει υπερβολική δόση χαπιών. Δεν ήθελε να ζήσει. Μου είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί για πάντα».

Η συγγραφέας του βιβλίου υποστηρίζει επίσης ότι η ταλαντούχα αλλά αυτοκαταστροφική τραγουδίστρια είχε εμμονή με το περιβόητο Club27 -το πάνθεο των θρυλικών καλλιτεχνών της μουσικής, που απεβίωσαν στο άνθος της ηλικίας των 27 ετών- και ήθελε να μείνει στην ιστορία όπως ο Jim Morrison, ο τραγουδιστής των Nirvana Kurt Cobain, ο Jimi Hendrix και η Janis Joplin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο κομμωτής και στενός της φίλος, Alex Foden, ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια έλεγε πολύ συχνά ότι θα χαθεί πρόωρα: «Μου είχε πει ότι θα πεθάνει νέα και ότι θα έμπαινε στο Club 27».

Η Amy Winehouse, που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011, σε ηλικία 27 ετών. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνου και σύμφωνα με τις Αρχές ο θάνατός της οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης