Σχεδόν 47 χρόνια μετά τον γάμο της Τζάκι Μπουβιέ-Κένεντι με τον Αριστοτέλη Ωνάση στο νησί του Σκορπιού, άλλος ένας γάμος βρίσκεται προ των… πυλών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον γάμο της Κατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρης του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του θρυλικού Σκορπιού, που παντρεύεται την ερχόμενη Τετάρτη τον σύντροφό της στο νησί.

Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου, λέει σε συνέντευξή της η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη

Η Ριμπολόβλεβα αποκάλυψε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Βήμα» ότι στις 21 Οκτωβρίου θα παντρευτεί τον αγαπημένο της στο νησί το οποίο έκανε γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης ο Ωνάσης.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο 34χρονος Χουάν Σαρτόρι, επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη αλλά είναι Ελβετός πολίτης.

«Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου» δήλωσε η ίδια και συνέχισε: «Θα γιορτάσουμε το γεγονός με μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου. Είναι το προσωπικό μου καταφύγιο, που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου. Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης