Η Κατερίνα Στανίση, καταγγέλλει απόπειρες βιασμού στην αρχή της καριέρας της από Έλληνες επιχειρηματίες στη Γερμανία. Μάλιστα, η τραγουδίστρια μίλησε και για έναν μαέστρο, οποίος την «πολεμούσε» επειδή -όπως λέει- δεν ήταν συνεργάσιμη.

To περιστατικό συνέβη όταν ήταν έφηβη, στα 15 της χρόνια, με την ίδια να αναφέρεται σε κλειδωμένες πόρτες και σε ανθρώπους που «δεν έχουν μέσα τους αισθήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε: «Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα». 

«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείνει την πόρτα…», πρόσθεσε η Κατερίνα Στανίση.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε έναν μαέστρο ο οποίος την «πολεμούσε», επειδή η ίδια αρνήθηκε να ενδώσει. «Από την στιγμή που σε φλερτάρει με τηλέφωνα, σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…», σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης