Οι άνδρες και οι γυναίκες σκέφτονται διαφορετικά, λειτουργούν διαφορετικά και, φυσικά, μιλούν διαφορετικά. Οι γυναίκες αναζωογονούνται μέσα από την κουβέντα, επεξεργάζονται την σκέψη τους, τα συναισθήματά τους, λύνουν πιο εύκολα τα προβλήματά τους. Για τους άνδρες, πάλι, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.

Οι άνδρες συνήθως είναι λιγομίλητοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν να τους ακούν όταν μιλούν ή ότι δεν περιμένουν κατανόηση σε αυτά που λένε. Επίσης, σπάνια οι άνδρες λένε κάτι και υπονοούν κάτι άλλο, κάτι το οποίο οι γυναίκες κάνουν τις περισσότερες φορές και έτσι προκαλούνται οι παρεξηγήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν συνειδητοποιήσετε και συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως ο σύντροφός σας μιλάει με έναν «διαφορετικό» τρόπο τότε θα μπορέσετε όχι μόνο να καθιερώσετε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, χτίζοντας ακόμα πιο γερά θεμέλια στην σχέση σας.
Δείτε, λοιπόν, τα καλύτερα που μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλον για να διατηρήσετε τη σχέση σας.

«Πώς ήταν η μέρα σου;»
Οι σύμβουλοι γάμου αναφέρουν ότι από τα συχνότερα παράπονα των ανδρών και των γυναικών μέσα σε μια σχέση έγγαμη στις μέρες μας, είναι ότι οι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για την δουλειά ή για το πώς πέρασε τη μέρα του ο σύντροφός τους. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να ρωτάτε και ακούτε όταν σας απαντούν. Θα πρέπει, ωστόσο, να δώσετε λίγο χρόνο για να πείτε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, διαφορετικά η ερώτηση θα φανεί επιφανειακή και τυπική.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σου σε αυτό το πρόβλημα»
Στους άνδρες αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι και θέλουν πραγματικά να κάνουν τις γυναίκες τους χαρούμενες. Αν θέλετε, λοιπόν, μια πρακτική λύση σε κάποιο πρόβλημα που…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στo www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης