Την Ημέρα της Γυναίκας επέλεξε ο Νίκος Κουρκούλης για την έναρξη των εμφανίσεών του σε ένα από τα πιο αγαπητά, για την διασκέδαση του κοινού, «στέκια» της παραλιακής, το Frangelico.

Το βράδυ της πρεμιέρας του, ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος διακρίνεται για τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης που προσφέρει στον κόσμο, παρουσίασε στο κατάμεστο Frangelico ένα υπέροχο πρόγραμμα, διατηρώντας το κέφι του κοινού αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλάι του εμφανίζεται η νεαρή και ταλαντούχα Πωλίνα Χριστοδούλου, η οποία έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της, τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση πάνω στη σκηνή, τόσο στο solo πρόγραμμά της, όσο και στις στιγμές των ντουέτων με το Νίκο Κουρκούλη.

Ο Νίκος Κουρκούλης ξεκίνησε το πρόγραμμά του παρουσιάζοντας για πρώτη φορά live το ολοκαίνουργιο κομμάτι του «Η μαζί σου ή θάνατος» με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, υπογραμμίζοντας τη συνεργασία του με το διάσημο μουσικοσυνθέτη.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τον κόσμο και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας ερμήνευσε μία σειρά τραγουδιών αφιερωμένα στις γυναίκες, καλώντας μάλιστα μόνο τους άνδρες να τα τραγουδήσουν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε η υπέροχη μπαλάντα «Μόνο για λίγο», την οποία μάλιστα αφιέρωσε στη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του.

Στην πρεμιέρα του Νίκου Κουρκούλη το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven, Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Γιώργος Γιαννιάς, o Νικηφόρος αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα, που αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης