Το Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή την Έλλη Κοκκίνου για παραβίαση δικαστικής απόφασης, χωρίς όμως εκείνη να το γνωρίζει!

Μάλιστα, για παρόμοια υπόθεση είχε αθωωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο είναι και κριτής στο σόου του AΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», είχε αρκετές δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη λίγο μετά το διαζύγιό τους. Μάλιστα, υπήρχε υπόθεση στην οποία ήταν κατηγορούμενη μαζί με τη μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμηση. Ωστόσο, οι δυο τους πλέον τα έχουν βρει, γεγονός που φάνηκε στις 15 Μαΐου όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, που ήταν και ο μηνυτής στη συγκεκριμένη περίπτωση. «Οι σχέσεις μας με την κ. Κοκκίνου έχουν αποκατασταθεί. Στις 17 Ιουλίου του 2010, αν και ήταν υποχρεωμένη να μου παραδώσει το τέκνο μας, δεν το παρέδωσε. Τότε όμως ήταν μια περίοδος εντάσεων και παρεξηγήσεων. Υπήρξε και μια λάθος συνεννόηση σχετικά με το πότε θα δω το παιδί. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους της», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης, με το δικαστήριο να την κηρύσσει αθώα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης