Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης μόλις ολοκληρώθηκε και τι καλύτερο από το αντλήσουμε έμπνευση από τον βορρά για τις χειμερινές εμφανίσεις μας. Όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα στρέφονται στην Έλενα Γαλύφα, που παραβρέθηκε στην εβδομάδα μόδας και εντυπωσίασε με τα look της και τα πιο πρόσφατα trends.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη στιγμή που οι fashion experts, μας εμπνέουν για τις χειμερινές εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης, μια ματιά στο στυλ της Έλενας Γαλύφα αρκεί για να μας κάνει να υιοθετήσουμε το look της και τα style hacks της. Παρά την βροχή και το κρύο, η relaxed κομψότητα και η σύγχρονη αντίληψη ξεχώρισαν στις εμφανίσεις της ενώ τα trends που μας έδειξε σε όλο το ταξίδι της στην εβδομάδα μόδας, όπως το shearling coat, το μακρύ παλτό ψαροκόκκαλο και το puffer jacket, μας ενέπνευσαν.

Η ίδια, μέσα απο το instagram της μας πήρε μαζί της στα show των σκανδιναβων σχεδιαστών και τα events καθώς και τις πιο ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές επιδείξεις όπως του οίκου Ganni ή την επιδειξη Sakspotts, Gestuz, Munthe και του οίκου Rotate Birger Christensen που περπάτησε και η γνωστή ηθοποιός Lisa Rinna, πρωταγωνίστρια της κλασικής σειράς των 90s, Melrose Place.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή fashion influencer που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλυτερα brands στον χώρο της μόδας, συνεχίζει να μας συστήνει σε όλα τα νέα trends και τις πιο hot τάσεις μέσα από το instagram της.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης