Η απάντηση της Κατερίνας Λέχου στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 12:06
Η απάντηση της Κατερίνας Λέχου στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας!
Η Κατερίνα Λέχου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που όσο περνούν τα χρόνια γίνονται όλο και πιο γοητευτικές. Μια φωτογραφία της από πρόσφατη έξοδό της έκανε το γύρο των social media χαρακτηρίζοντάς την ανορεκτική. Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ έδωσε τη δική της απάντηση.

-Νευριάσατε με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που σας ήθελαν να πάσχετε από νευρική ανορεξία;

«Πολλά λέγονται. Δε με νοιάζει γιατί το θεωρώ κουτό, αφού κανείς δεν ξέρει τι βάρος έχω. Πάντα ήμουν αδύνατη. Τελευταία πέρασα μια μεγάλη γρίπη, όπως όλος ο κόσμος, που καταπόνησε τον οργανισμό μου. Έχασα δύο κιλά, που σίγουρα δεν μου περίσσευαν. Όχι δεν έχω ανορεξία. Νευρική όμως είμαι. Σηκώνομαι κάθε πέντε λεπτά από τον καναπέ. Είμαι υπερκινητική σε σημείο που ζαλίζω το Μάνο, ο οποίος κάθεται σαν Βούδας. Θέλω να σας ενημερώσω ότι το πρόβλημα που μαστίζει την Ελλάδα δεν είναι η ανορεξία, αλλά η παχυσαρκία. Είναι ασθένεια. Είμαστε ο πρώτος λαός στην Ευρώπη σε παχυσαρκία. Ακολουθούμε λάθος διατροφή».

-Ποια εποχή ήσασταν στα πιο... παχιά σας;

«Την εποχή του "Νησιού". Φορούσαμε και πεντακόσια ρούχα από μέσα και λόγω κρύου, αλλά και γιατί θέλαμε να αντικατοπτρίσουμε την εποχή. Τρώγαμε και κρητικό φαγητό, καταλαβαίνετε.»...Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 12:06