Ακολουθώντας τα βήματα της διάσημης θείας της, Ζιζέλ, η πεντάχρονη Ντούντα Μπίντχεν παίρνει τη δική της θέση στον χώρο της μόδας, τόσο ως μοντέλο όσο και ως σχεδιάστρια!

Υστέρα από την περσινή επιτυχημένη καμπάνια της ως πρόσωπο της εταιρείας παιδικών ρούχων Brandili Mundi, η μικρή ανιψιά της Ζιζέλ υπέγραψε συμβόλαιο για να σχεδιάσει την πρώτη της προσωπική κολεξιόν. Σύμφωνα με την «Espressonews.gr», η κολεξιόν θα αποτελείται από οικολογικά υφάσματα. Η «Duda Bundchen for Brandili Mundi» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Βραζιλίας τον Ιούλιο και υποτίθεται ότι έχει επιβλεφθεί από τη σύλληψη μέχρι την υλοποίησή της από την πεντάχρονη Ντούντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας μίλησε για τις προτιμήσεις της στα σχέδια, στις γραμμές και τις λεπτομέρειες και βασισμένοι στο δικό της γούστο δημιουργήσαμε αυτή την κολεξιόν. Όλα τα κομμάτια εγκρίθηκαν από την Ντούντα, η ρομαντική έμπνευση της οποίας θα τραβήξει χωρίς αμφιβολία τα κοριτσίστικα βλέμματα» ανακοίνωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Τζερμάνο Κόστα.

Άνετη μπροστά στον φακό, η πεντάχρονη πιτσιρίκα φωτογραφήθηκε με τα ρούχα της κολεξιόν στους κήπους της ιδιαίτερης πατρίδας της, του Πόρτο Αλέγκρε, για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας, δεχόμενη τη φροντίδα τριάντα φωτογράφων, στιλιστών και make-up artists. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης