Διαπρέπει η Αναστασία Ζαννή στην Αμερική. Η Ελληνίδα μουσικός τραγούδησε στο Αμερικανικό κανάλι Fox, με αφορμή την Εθνική μας Εορτή της 25ης Μαρτίου και την παρέλαση.

Εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν ζωντανά αυτό το μεγάλο ελληνικό γεγονός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναστασία τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του Fox, όπου την παρουσίασε ο διάσημος παρουσιαστής Ernie Anastos (σ.σ έχει τιμηθεί με 28 βραβεία Emmy καθώς και από τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης ως ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές) και ο Nick Gregory.

Η Αναστασία Ζαννή και φέτος όπως και άλλες χρονιές παραβρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο στην παρέλαση και τραγούδησε στο ετήσιο γκαλά του Hilton, παρουσιάζοντας ένα απόσπασμα από τη συναυλία της στο ιστορικό Carnegie Hall, με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη και των Ελλήνων ποιητών διασκευασμένα για πιάνο και φωνή.

Μετά το πρόγραμμά της μάλιστα δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια από τον ομογενή Τζον Κατσιματίδη, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας, χωρίς μικρόφωνο, τραγουδώντας με όλους τους ομογενείς που βρίσκονταν στην αίθουσα, σαν με μια φωνή, πριν τη στιγμή της προσευχής με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης