Στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» μίλησε την Παρασκευή η Καίτη Φίνου, αποκαλύπτοντας ότι πλέον εργάζεται ως γραμματέας σε ιδιωτική κλινική.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία μεσουρανούσε την δεκαετία του ’80, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις περίφημες βιντεοταινίες με τον Στάθη Ψάλτη, μίλησε για την νέα σελίδα που έχει ανοίξει πλέον στην ζωή της στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τολμώ να κάνω βήματα όταν δεν δουλεύω στο θέατρο και την τηλεόραση. Δεν κάθομαι να επαναπαυθώ και να περιμένω από άλλους να με ταΐσουν. Από τον Σεπτέμβριο, με χτυπούσε ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Άρης και ό,τι άλλο αστρολογικό φαινόμενο υπάρχει. Ναυάγησε δηλαδή η μία δουλειά πίσω από την άλλη. Μου έτυχε λοιπόν αυτή η πρόταση να είμαι στην γραμματεία. Αμέσως είπα ναι γιατί όταν έχεις ανάγκη να δουλέψεις, δεν λες όχι. Μου αρέσει και θέλω να το παλέψω για να μείνω. Και όχι για λίγο, αλλά για πολύ. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, πόσο μάλλον όταν αποτελεί ζήτημα επιβίωσης», δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, είπε: «Επειδή μεγάλωσα πια, δεν βάζω νερό στο κρασί μου. Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο δεν πρόκειται να ζήσει αυτός μαζί μου και έχω παραξενέψει πάρα πολύ. Έμαθα να είμαι μόνη μου και να έχω απλές σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συνεπώς το πολύ πολύ να συναντηθώ με έναν φίλο μου να τα πούμε για ένα βράδυ και τίποτα άλλο. Είμαι χορτάτη. Τώρα εάν θα βρεθεί στα γεράματα ένας έρωτας τι να πω… μπορεί και να μην αρνηθώ».

Αναφερόμενη στα τηλεοπτικά πράγματα, δεν δίστασε να εκδηλωθεί ως προς το τι είναι αυτό που προτιμά. «Μου αρέσει το ανέμελο στιλ του Λιάγκα, επίσης η Φαίη μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα. Οι δυο τους είναι καλό δίδυμο, αλλά η Σίσσυ είναι η ομορφότερη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό πιστεύω».
Τέλος, σε ό,τι αφορά την κρίση που έχει χτυπήσει τον χώρο της τηλεόρασης, η Καίτη Φίνου ήταν κατηγορηματική: «Βλέπω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που δεν πληρώνονται. Αυτά δεν συνέβαιναν παλιά. Πληρωνόμασταν και κάποια χρόνια υπήρξαν και χρυσά για κάποιους ηθοποιούς. Λυπάμαι πολύ πραγματικά». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης